Rapid - Giulestenii sunt la mana impresarului Marcel Popescu  Tehnicianul italian ar putea rupe intelegerea cu gruparea de sub Podul Grant daca directorul sportiv Viorel Moldovan nu va reusi sa-i transfere pe Cesinha si pe Davide.Team man
Rapid - Giulestenii sunt la mana impresarului Marcel Popescu  Tehnicianul italian ar putea rupe intelegerea cu gruparea de sub Podul Grant daca directorul sportiv Viorel Moldovan nu va reusi sa-i transfere pe Cesinha si pe Davide.Team managerul Rapidului, Renzo Rossi, a luat pozitie dupa ce a aflat ca transferurile in Giulesti ale brazilianului Cesinha si portughezului Davide, de la gruparea lusitana Sporting Braga, au intrat in impas.  POSIBILITATE. "Asteptam  ca Viorel Moldovan sa se intoarca din Portugalia. Conducerea clubului ne-a transmis ca directorul sportiv va veni in tara impreuna cu Cesinha si cu Davide. In acest moment nu pot sa spun daca Bergodi va parasi Rapidul in situatia in care nu i se aduc acesti fotbalisti. Mai intai sa vedem ce se va intampla cu cei doi, si apoi putem spune ceva clar. Cristiano Bergodi va decide daca va ramane la Rapid in functie de ce se va intampla in cazul acestor transferuri", a spus ieri Rossi, mana dreapta a antrenorului italian. Cesinha si Davide au fost propusi Rapidului de impresarul Marcel Popescu, iar faptul ca Viorel Moldovan s-a deplasat in Portugalia si a negociat direct cu sefii lui Braga l-a deranjat foarte mult pe agent, care risca sa piarda un comision bun daca cluburile se vor intelege separat. Altfel, cand a semnat cu Rapid, Bergodi a primit asigurari din partea conducatorilor clubului ca va avea la dispozitie lotul complet in stagiul de pregatire pe care giulestenii il vor efectua intre 4 si 17 iulie in Elvetia. Pana acum insa, in afara camerunezului Boya si a muntenegreanului Bozovici, italianului nu i-a fost adus nici unul dintre cei trei jucatori promisi in momentul parafarii intelegerii, Herea, pe care italianul si l-a dorit mult, fiind considerat prea scump.   Buga nu scapa
Mugurel Buga continua sa boicoteze antrenamentele echipei sale. Atacantul de 29 de ani nu s-a prezentat nici ieri la sedinta de pregatire, iar conducerea clubului este mai decisa ca oricand sa-l suspende. Lucru pe care l-a confirmat team managerul Renzo Rossi: "Cel mai probabil se va depune un memoriu impotriva sa si va fi suspendat pana la finalul contractului". Pentru absentele de pana acum, Buga va fi si amendat cu 12.000 de dolari.   Nici Todoran?
Transferul constanteanului Dinu Todoran nu este nici el foarte sigur, chiar daca "alb-visiniii" s-au inteles deja cu jucatorul Farului, iar acesta si-a dar acordul. "Nu este normal ca aceia de la Rapid sa discute cu jucatorul, si apoi acesta sa ma sune pe mine. Todoran nu este netransferabil, dar are un pret. De la Rapid ii doresc pe Mazilu si pe Costin Lazar", a declarat ieri patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, lasand sa se inteleaga faptul ca nu va renunta foarte usor la Todoran.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.