Ultima achizitie a Universitatii Craiova este internationalul australian Spase Dilevski, care provine de la Queensland Roar, din prima liga australiana. In CV-ul sau apar echipe precum PSV Eindhoven si Tottenham Hotspur. In varsta de 22 de ani, fiind
Ultima achizitie a Universitatii Craiova este internationalul australian Spase Dilevski, care provine de la Queensland Roar, din prima liga australiana. In CV-ul sau apar echipe precum PSV Eindhoven si Tottenham Hotspur. In varsta de 22 de ani, fiind un jucator de banda dreapta, Dilevski a costat Universitatea 500.000 de dolari, 300.000 la semnatura, alti 200.000 urmand a fi achitati pe parcursul primului an de contract, durata acestuia fiind de trei ani, cu drept de prelungire pentru inca doi.

CANTONAMENT. Elevii lui Florin Cioroianu pleaca astazi intr-un stagiu de pregatire la Kaprun, in Austria, pana la 13 iulie. Tehnicianul va deplasa in cantonament un lot format din 25 de jucatori, printre care si Dilevski. "Sunt sigur ca se va acomoda, pentru ca ii are alaturi si pe ceilalti trei compatrioti care-l vor ajuta. L-am avut cu noi si la Sinaia, insa a avut un program diferit fata de ceilalti. El vine si dupa o pauza de doua luni, datorata unei accidentari, plus drumul obositor. Oricum, are o carte de vizita foarte buna si, daca se va acomoda va fi un mare castig pentru noi", a spus Cioroianu despre ultima achizitie a oltenilor. Cele mai importante meciuri amicale ale Craiovei din aceasta perioada sunt la 7 iulie cu Sopron (Ungaria), la 11 iulie cu Levski Sofia (Bulgaria), ultima partida amicala fiind in Belgia, la 14 iulie, cu Standard Liege.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.