Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Decebal Traian Remes, a declarat, sambata, la Constanta, ca fermierii vor fi ajutati, cu fonduri europene si de la bugetul statului, sa-si achizitioneze sisteme de irigatii, transmite corespondentul Media
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Decebal Traian Remes, a declarat, sambata, la Constanta, ca fermierii vor fi ajutati, cu fonduri europene si de la bugetul statului, sa-si achizitioneze sisteme de irigatii, transmite corespondentul Mediafax. "Fermierii vor putea sa-si procure sisteme proprii de irigatii cu ajutorul programelor structurale care vor fi accesibile incepand cu jumatatea lunii august. Statul ii va ajuta pentru partea de finantare pe credit anulandu-le, prin restituire, dobanda si comisioanele", a afirmat ministrul Agriculturii. Ministrul considera ca actualele sistemele de irigatii sunt foarte vechi si ineficiente, fermierii evitand contractele pentru irigatii din cauza avansului de 20% pe care nu au bani sa il achite. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.