In prima zi a Festivalului Coke Live, atractia numarul 1 a fost fara indoiala formatia britanica Prodigy. Aflati pentru a treia oara in Romania, Liam, Keith&MC Maxim, carora li s-au adaugat puternicul Brian (tobe) si energicul The Rev (chitaristu
In prima zi a Festivalului Coke Live, atractia numarul 1 a fost fara indoiala formatia britanica Prodigy. Aflati pentru a treia oara in Romania, Liam, Keith&MC Maxim, carora li s-au adaugat puternicul Brian (tobe) si energicul The Rev (chitaristul grupului punk Towers of London), au oferit un spectacol realmente incendiar, sustinuti de mii de spectatori entuziasmati, care au dansat si cantat impreuna cu idolii lor pe "Voodoo People", "Their Law", "Fuel My Fire" si alte hituri. Dupa miezul noptii am ascultat printre altele marele hit "Ice Ice Baby", lansat in urma cu 17 ani de primul rapper alb ajuns celebru, inaintea lui Eminem. Este vorba despre Vanilla Ice (pe numele adevarat Robert Matthew Van Winkle), care a demonstrat ca e intr-o excelenta forma si la (aproape) 40 de ani. Iar catre ora 2:00 din noapte a inceput sa mixeze Tom Novy, unul dintre cei mai la moda DJ-i din Europa, in timp ce la After Party la platane a urmat Gojira.     DREGEN. Daca cei de mai sus au incheiat prima seara a festivalului, trebuie spus ca formatiile Danger, Grimus, Trooper, E.M.I.L (fara Stoi), De Shifer (Ucraina), Kumm, Zob si Iris au avut meritul ca au dat dovada de determinare si de profesionalism, chiar daca au cantat "cu noaptea in cap", la peste 40 de grade si pentru doar cateva sute de spectatori. Au urmat suedezii de la Backyard Babies, care au lasat o excelenta impresie, cantand un punk rock agresiv si avand un show extrem de dinamic, in care s-au evidentiat in primul rand chitaristul Dregen (pe numele adevarat Andreas Tyrone Svensson), dar si solistul Niklas "Nicke" Borg. Intre Backyard Babies si Prodigy au cantat frumos si melodios finlandezii de la The Rasmus, mai ales spre bucuria fetelor care nu au implinit inca 18 ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.