Dupa concertul sustinut la Bucuresti, Pussycat Dolls (foto) au vrut sa cunoasca viata de noapte a Capitalei. Asa ca au fost prezente la megapetrecerea de la Bamboo. Desi organizatorii erau pregatiti sa faca fata celor mai extravagante cerinte ale sta
Dupa concertul sustinut la Bucuresti, Pussycat Dolls (foto) au vrut sa cunoasca viata de noapte a Capitalei. Asa ca au fost prezente la megapetrecerea de la Bamboo. Desi organizatorii erau pregatiti sa faca fata celor mai extravagante cerinte ale starurilor, cele sase cantarete i-au uimit, neavand deloc pretentii exagerate. "Pisicutele" au ajuns la club in jurul orei 1:45 si, pentru inceput, au stat cuminti, savurand coctailuri exotice. S-au lasat fotografiate de multimea de oameni care erau cu ochii pe ele si nu s-au aratat deranjate nici macar de intreruperea de curent care a avut loc la un moment dat. In acest timp, centrul distractiei s-a mutat afara, pe terasa de pe marginea piscinei. Fetelor le-a placut muzica si au inceput sa danseze, spre incantarea celor prezenti. Singura care a parut ceva mai rezervata a fost Nicole, care timp de doua ore a trimis nonstop SMS-uri de pe telefonul mobil. Alaturi de Pussycat Dolls a venit la petrecere si Macy Gray. Admira toarea serii a fost fata Danei Savuica. Julie Savuica are 13 ani si se pregateste sa devina cantareata. Venita la Bamboo impreuna cu mama sa, Julie a fost singura persoana care a obtinut un autograf de la Pussycat Dolls. Ba chiar mai mult, s-a si conversat cu frumoasa Nicole, atunci cand aceasta a facut o pauza de SMS-uri. Astfel, micuta Savuica a aflat ca Nicole e pe jumatate rusoaica si pe jumatate libaneza.
"Papuselele" au parasit clubul Bamboo in jurul orei 3:45 dimineata (peste doar cateva ore trebuiau sa fie la aeroport), dar au promis ca vor reveni in Romania cu prima ocazie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.