Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, ii va transmite o adresa scrisa atacantului Mugurel Buga, in care il va anunta ca in cazul in care nu se va prezenta la antrenamente va fi suspendat pe o perioada nedeterminata. "Azi (n.r. - vineri) i
Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, ii va transmite o adresa scrisa atacantului Mugurel Buga, in care il va anunta ca in cazul in care nu se va prezenta la antrenamente va fi suspendat pe o perioada nedeterminata. "Azi (n.r. - vineri) ii transmitem o adresa scrisa lui Buga, il informam si pe impresarul sau ca daca maine nu se va prezenta la antrenament, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata. El pare hotarat sa nu mai vina, cred ca este ceva in spatele acestei decizii a lui, nu stiu, insa noi, clubul, nu putem accepta un astfel de comportament. Chiar daca vine o oferta foarte buna pentru el, tot va fi suspendat pe intreaga perioada a contractului", a spus Zotta, care l-a contrazis pe atacant dupa ce aceasta a dezvaluit ca salariul sau este de 90.000 de euro pe sezon, si nu de 170.000 de dolari, asa cum sustine conducerea clubului. "Accept sa-i platesc eu diferenta din salariu daca el pe anul 2007 primeste mai putin de 170.000 de dolari. Eu ii dau diferenta de la mine", a mentionat Zotta.
Buga nu s-a prezentat la antrenamente, el fiind amendat cu cate 1.000 de dolari pentru fiecare actiune de la care lipseste.
Zotta a afirmat ca nu sunt sanse ca atacantul francez Thereau sa fie transferat la Rapid avand in vedere pretentiile Stelei. El a adaugat ca Viorel Moldovan este in strainatate pentru negocierea unui transfer "important".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.