Ungurii au cumparat Balneoclimaterica Sovata

Grupul ungar Danubius Hotels controleaza aproape integral capitalul Salina Invest Tirgu-Mures, proprietarul Balneoclimaterica Sovata, dupa ce a preluat un pachet de 43,5% din actiunile firmei,
Ungurii au cumparat Balneoclimaterica Sovata

Grupul ungar Danubius Hotels controleaza aproape integral capitalul Salina Invest Tirgu-Mures, proprietarul Balneoclimaterica Sovata, dupa ce a preluat un pachet de 43,5% din actiunile firmei, in urma unei tranzactii de 8,5 milioane de dolari, informeaza MEDIAFAX. Grupul hotelier ungar a ajuns la o participatie de 99,94% la capitalul Salina Invest Tirgu-Mures.

Austriecii cauta Sibiul si Delta

Numarul turistilor austrieci care au vizitat Romania in primele patru luni ale anului a crescut cu peste 27% fata de perioada similara din 2006, pina la 49.000 de turisti, potrivit datelor Biroului National de Turism al Romaniei de la Viena. Acestia au cheltuit circa 19 milioane de euro pentru sejururi in destinatiile romanesti. In acest an, cea mai cautata destinatie este Sibiul, urmat de circuitele culturale Bucuresti, Delta Dunarii si croazierele pe Dunare, de turismul rural si de drumetii in Carpati.

Touroperatorii investesc in Olimp

Cei mai mari touroperatori din Romania intentioneaza sa se uneasca intr-o societate comerciala si sa participe la privatizarea complexului Panoramic-Belvedere din statiunea Olimp, a declarat marti pentru NewsIn presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Dragos Anastasiu. Presedintele ANAT a dezvaluit ca privatizarea complexului este destul de dificila, deoarece exista unele probleme la structura de rezistenta, fiind posibil ca intregul complex sa fie darimat. Potrivit lui Anastasiu, viitorul complex va avea, cel mai probabil, 4 stele si va fi in regim all-inclusive.



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.