Presedintele lui Dinamo Kiev a confirmat ieri ca Florin Cernat va evolua la Hajduk Split, insa a negat informatiile conform carora ar negocia cu Spartak Moscova pentru Gabriel Tamas. Potrivit lui Surkis, Cernat va evolua la Hajduk la schimb cu atacan
Presedintele lui Dinamo Kiev a confirmat ieri ca Florin Cernat va evolua la Hajduk Split, insa a negat informatiile conform carora ar negocia cu Spartak Moscova pentru Gabriel Tamas. Potrivit lui Surkis, Cernat va evolua la Hajduk la schimb cu atacantul croat Tomislav Busic. Cernat a declarat pentru ziarul "Blik" din Ucraina ca alte doua cluburi in afara de Hajduk au mai fost interesate de el. "Am discutat cu Surkis si am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa merg la Hajduk, unde pot juca meci de meci. Oricum, asta e clar, vreau sa revin la Dinamo si sa mai joc pentru aceasta echipa, sa ajung cu ea macar in semifinalele Ligii Campionilor. Sa vedem daca imi voi lua familia la Split, sa vedem daca o sa gasesc gradinita pentru fiul meu. Acum incepe sa invete engleza. Duminica merg la Split, pana atunci ma relaxez cu familia la Constanta. Sper sa ajung cu Hajduk in grupele Cupei UEFA si apoi cat mai departe posibil", a spus Cernat. Referitor la Tamas, Surkis a declarat ca acesta este unul dintre jucatorii care au fost observati de staff-ul de supervizori. "Oricum, stim situatia sa contractuala. Nici n-am discutat despre achizitionarea lui Tamas", a afirmat Surkis. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.