Theodor Stolojan a anuntat ieri ca PLD va merge pe lista proprie la alegerile pentru Parlamentul European. Liberal democratii sustin, prin vocea lui Valeriu Stoica, ca motivul il reprezinta o "ordonanta neconstitutionala" a Guvernului (emisa atunci c
Theodor Stolojan a anuntat ieri ca PLD va merge pe lista proprie la alegerile pentru Parlamentul European. Liberal democratii sustin, prin vocea lui Valeriu Stoica, ca motivul il reprezinta o "ordonanta neconstitutionala" a Guvernului (emisa atunci cind s-a decis aminarea euroalegerilor) care nu mai permite candidatura PLD cu PD pe aceeasi lista.

In ceea ce priveste relatiile cu democratii, conducerea PLD intentioneaza sa semneze un protocol de colaborare politica si parlamentara. Liderii PLD au negat cu vehementa ca ar avea vreo intentie de a fuziona cu PD, iar Valeriu Stoica a declarat ca de un an a fost inlocuita sintagma "fuziune" cu cea de "uniune a fortelor de dreapta".

Ex-presedintele PNL declara pe 17 iunie "Evenimentului zilei" urmatoarele: "Denumirea de alianta cred ca este perimata. Este obligatoriu, deci, ca PLD sa se fuzioneze cu PD, iar formulele se pot discuta". (L.G.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.