Regizorul Radu Penciulescu va conduce, in septembrie, un nou "workshop" la Centrul de Cercetare si Creatie Teatrala "Ion Sava" din cadrul Teatrului National din Bucuresti, al treilea atelier de creatie artistica organizat de Centru, dupa "Mastile com
Regizorul Radu Penciulescu va conduce, in septembrie, un nou "workshop" la Centrul de Cercetare si Creatie Teatrala "Ion Sava" din cadrul Teatrului National din Bucuresti, al treilea atelier de creatie artistica organizat de Centru, dupa "Mastile commediei dell'arte", condus de Ferruccio Soleri, celebrul interpret al lui Arlecchino din spectacolul pus in scena de Giorgio Strehler la Piccolo Teatro din Milano, in decembrie 2006, si "Puterea legitimeaza?", sustinut de Radu Penciulescu in perioada februarie-martie 2007. Intre 5 si 16 septembrie, Penciulescu va conduce un atelier pe tema dramaturgiei lui Georg Buchner, intitulat "Anti-eroul", adresat actorilor si regizorilor cu varsta de pana in 40 de ani, care au absolvit in urma cu cel putin trei ani. Cei interesati sunt invitati sa trimita un CV si o scrisoare de motivatie pana pe data de 15 august prin e-mail la adresatnb.sava@gmail.com.
Centrul "Ion Sava" a fost creat in iulie 2005, pentru a oferi pregatire suplimentara pentru actori, regizori, scenografi, dramaturgi si personalul tehnic din teatre, dupa ce ideea Centrului de Creatie al lui Andrei Serban a fost abandonata. (I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.