Bucuresti
Vremea va fi calduroasa, caniculara la amiaza. Cerul va fi variabil si trecator vor fi conditii pentru descarcari electrice, intensificari ale vantului si ploaie de scurta durata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii
Bucuresti
Vremea va fi calduroasa, caniculara la amiaza. Cerul va fi variabil si trecator vor fi conditii pentru descarcari electrice, intensificari ale vantului si ploaie de scurta durata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 37 de grade, iar cea minima va fi de 20-21 de grade.
In tara
Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in sudul si sud-estul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari, frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, precum si averse, local in zonele de deal si de munte si izolat in celelalte regiuni. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 38 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade, mai ridicate pe Litoral.
Pe Litoral
Sambata
Vremea va fi calduroasa si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, dar vor fi sanse de ploaie de scurta durata in cursul zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30 - 32 de grade, iar cea minima de 20 - 23 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 23 de grade.
Duminica
Vremea va fi calduroasa si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 29 - 31 de grade, iar cea minima de 21 - 23 de grade. Temperatura apei marii va fi de 23 - 24 de grade.
La munte
Sambata
Vremea se va mentine deosebit de calda, dar va fi si in general instabila. Cerul va fi temporar noros si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va creste fata de ziua precedenta.
Duminica
Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil si pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Regimul termic va fi comparabil cu cel din intervalul precedent.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.