"Regele" a declarat pentru "Fanatik" ca se simte pregatit sa revina in Turcia si ca intr-o buna zi ar putea ajunge din nou in aceasta tara, unde a activat mai intai ca jucator, iar apoi ca antrenor. "Ma simt pregatit sa lucrez in Turcia. Bineinteles
"Regele" a declarat pentru "Fanatik" ca se simte pregatit sa revina in Turcia si ca intr-o buna zi ar putea ajunge din nou in aceasta tara, unde a activat mai intai ca jucator, iar apoi ca antrenor. "Ma simt pregatit sa lucrez in Turcia. Bineinteles ca as putea reveni intr-o buna zi. Este suficient ca aceasta treaba sa se faca de acum cu profesionalism. Este decizia lor. Daca vor vedea unde are dreptate Hagi, eu sunt gata. A sosit timpul sa se avanseze in Europa. In ultimii ani nu au fost succese nici cu echipele de club, nici cu prima reprezentativa a Turciei", a spus Hagi. Acesta crede ca, la Galatasaray, conducerea clubului ar trebui sa apeleze la ajutorul fostilor jucatori. "Daca li s-ar da jucatorilor din vechea generatie functii cum ar fi cea de antrenor sau manager, cred ca vor veni si succesele. Conducatorii ar trebui sa le intinda o mana celor care s-au lasat de fotbal", a adaugat Hagi, carea mentionat ca ii este dor de suporterii din Turcia. "Turcia este a doua mea tara. Am trait la Istanbul cele mai frumoase zile din viata. Imi este foarte dor de suporteri. Sper ca si lor le este dor de mine", a declarat Hagi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.