Scuderia Ferrari l-a denuntat la tribunal pe unul dintre angajatii sai, care este acuzat ca a incercat sa saboteze echipa de Formula 1 inainte de Marele Premiu al Principatului Monaco, informeaza "Marca". Potrivit lui Luca Colajanni, purtatorul de cu
Scuderia Ferrari l-a denuntat la tribunal pe unul dintre angajatii sai, care este acuzat ca a incercat sa saboteze echipa de Formula 1 inainte de Marele Premiu al Principatului Monaco, informeaza "Marca". Potrivit lui Luca Colajanni, purtatorul de cuvint al scuderiei, britanicul Nigel Stepney, tehnician responsabil cu punerea la punct si functionarea corecta a monoposturilor Ferrari, a fost citat de un judecator din Modena.

Potrivit "Gazzeta dello Sport" si agentiei "Ansa", un praf suspect a fost gasit in rezervoarele monoposturilor conduse de Kimi Raikkonen si Felipe Massa, la 12 mai. Acest praf este analizat in prezent de politia italiana. Agentia "Ansa" noteaza ca Stepney a fost foarte contrariat ca nu a fost ales pentru a-l inlocui in functia de director tehnic pe Ross Brawn, care a plecat anul trecut. De asemenea, el a criticat Ferrari intr-un interviu acordat unui cotidian britanic, iar oficialii echipei au decis sa nu-l mai trimita la curse. Ferrari a initiat o ancheta interna impotriva lui Stepney, care in prezent este mentinut ca angajat. La Grand Prix-ul de la Monte Carlo, Massa a terminat pe locul 3, in timp ce Raikkonen a ocupat locul 8.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.