Mai multi suporteri rapidisti au afisat joi seara, pe Podul Grant, bannere prin care protestat fata de actiunile principalului finantator al echipei. "Mercenarule, ne strici numele!", "George, lasa-ne!", "Anti Copos", "SOS, salvati Rapidul" - acestea
Mai multi suporteri rapidisti au afisat joi seara, pe Podul Grant, bannere prin care protestat fata de actiunile principalului finantator al echipei. "Mercenarule, ne strici numele!", "George, lasa-ne!", "Anti Copos", "SOS, salvati Rapidul" - acestea au fost mesajele fanilor giulesteni pentru Copos. Se pare ca protestul a plecat de la faptul ca Badoi a fost cedat rivalei din Ghencea.
Unul dintre fani a declarat ca protestul va continua pana in momentul in care Copos fie pleaca din Giulesti, fie intelege si respecta spiritul Rapidului. Faptul ca multi dintre vechii rapidisti - printre acestia Nae Manea, Rica Raducanu, Sumudica, Nae Stanciu - au cazut in dizgratia lui Copos si ca in conducerea clubului sunt prea multe persoane apropiate de patron sunt alte doua motive care explica actiunea fanilor. Ieri, intrebat ce parere are despre faptul ca suporterii il acuza pe Copos de vanzarea jucatorilor, Vasile Maftei, capitanul echipei, a raspuns: "In ultima perioada, Copos a fost alaturi de noi. E problema dansului pe cine vinde, pe cine aduce". La randul sau, portarul Danut Coman este de parere ca patronul nu va pleca de la Rapid, asa cum doresc suporterii. "Copos e proprietarul clubului si ne-a spus ca va fi in continuare alaturi de noi. Sper sa fie asa cum ne-a promis. Eu n-am vazut patron demis si nici nu cred ca se va intampla acest lucru. Problemele care sunt la nivelul conducerii se rasfrang si la nivelul jucatorilor, dar eu sper sa ne detasam si sa ne indeplimin obiectivele", a declarat Coman. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.