Goran Bregovic nu o vrea pe Loredana Goran Bregovic nu a dorit-o pe cintareata Loredana Groza in deschiderea concertului gratuit pe care-l va sustine pe 2 august, in Piata Mare din Sibiu, unde a propus sa fie acompaniat doar de orchest


Goran Bregovic nu o vrea pe Loredana Goran Bregovic nu a dorit-o pe cintareata Loredana Groza in deschiderea concertului gratuit pe care-l va sustine pe 2 august, in Piata Mare din Sibiu, unde a propus sa fie acompaniat doar de orchestra sa, relateaza NewsIn. "Goran Bregovic a propus o regie foarte simpla. Noi vrem insa sa transformam concertul intr-un happening", a declarat Ovidiu Dragoman, organizatorul evenimentului. Dragoman a spus si ca artistul sirb nu ar avea incredere in puterea organizatorilor de a sustine un eveniment de amploare.

Harry Potter, deconspirat

Un hacker sustine ca a aflat cum sfirseste povestea lui Harry Potter si care sint cele doua personaje care mor la finalul celei de-a saptea si ultime carti din serie. Hackerul, care si-a luat numele Gabriel, spune ca a gasit sfirsitul la "Harry Potter and the Deathly Hallows", ce urmeaza sa apara pe 21 iulie, pe calculatorul unui angajat al Bloomsbury, editura care publica volumele lui J.K. Rowling. Asa-zisul final a fost postat joi pe un site de hackeri. Editura a refuzat sa infirme sau sa confirme afirmatiile lui Gabriel, relateaza telegraph.co.uk.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.