Adrian Nastase se declara "in plina forma, optimist, cu multa energie pozitiva" si cere indirect fostilor sai colegi sa i se alature. Anunturile au fost facute ieri, cind fostul premier a implinit 57 de ani, ocazie cu care a lansat volumul "Titulescu
Adrian Nastase se declara "in plina forma, optimist, cu multa energie pozitiva" si cere indirect fostilor sai colegi sa i se alature. Anunturile au fost facute ieri, cind fostul premier a implinit 57 de ani, ocazie cu care a lansat volumul "Titulescu - Ziditor de mari idealuri", pe care l-a scris impreuna cu George Potra. Nastase a spus ca are foarte multe proiecte, inclusiv politice, dar pe care le doreste duse la capat doar in echipa.

"Pentru a face politica in mod eficient e nevoie de echipa. Proiectele nu pot fi duse pina la capat decit impreuna cu colegii. Tin foarte mult la aceasta idee", a afirmat fostul lider PSD. Pentru lansarea cartii, dar mai ales pentru a-l felicita de ziua sa, au venit mai multi lideri PSD, printre care Titus Corlatean, Victor Ponta, Serban Mihailescu, Sorin Oprescu, Alin Teodorescu. A fost prezent si fostul sau consilier de imagine Dan Andronic, actualmente consilierul de imagine al premierului Tariceanu. Nici de data aceasta n-a ajuns Mircea Geoana. "Stiu ca nu e in tara acum si i-ar fi fost greu sa vina. (...) Dar nu cred ca intra in fisa postului de la partid sa ma sune", a spus Nastase, ironic. Printre cadourile primite, Nastase s-a laudat cu o cana personalizata pe care scrie "editorialist/publicist/blogger... tot politician ramin" si un tricou negru pe care este inscriptionat mesajul "Sint blogger" si link-ul catre blogul sau.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.