Legendarul grup punk NOFX va sustine un concert extraordinar in Romania, la data de 11 septembrie. 
Spectacolul este organizat de Bring The Noise si va avea loc la Sala Preoteasa, cu Smoke or Fire (SUA), OCS, CTC si E.M.I.L. in deschidere. Originari din Berkeley, Fat Mike, Erik Sandin si Eric Melvin s-au stabilit la Los Angeles, unde au fondat grupul in 1983. Au inregistrat primul album in 1984, urmat de "Liberal Animation" (1988), inregistrat impreuna cu Brett Gurewitz de la Bad Religion.

De atunci si pana la cel mai recent material discografic ("Never Trust A Hippy"- 2006), NOFX au vandut peste opt milioane de discuri, consolidandu-si pozitia de grup de frunte in miscarea punk rock internationala. Respectati de toti cei care iubesc punkul "adevarat" (gen Sex Pistols sau Clash) NOFX au o viziune "no future" chiar mai sumbra decat predecesorii lor. Un exemplu
in acest sens il constituie EP-ul "The Decline", un adevarat pamflet la adresa  "civilizatiei" americane (Don't think (Stay), Drink your wine (Home), Watch the fire burn (Be), His problems not mine (Safe), Just be that model citizen....) subiect care i-a inspirat pe Green Day in realizarea celebrului "American Idiot".