Pentru a nu periclita un deja anuntat comeback, Simon Fuller, fondatorul si managerul trupei britanice, si-a pus "fetele picante" sa semneze un contract prin care se angajeaza sa nu se certe si sa nu ramana... insarcinate.  Destine paralele.
Pentru a nu periclita un deja anuntat comeback, Simon Fuller, fondatorul si managerul trupei britanice, si-a pus "fetele picante" sa semneze un contract prin care se angajeaza sa nu se certe si sa nu ramana... insarcinate.  Destine paralele. Adevarata masinarie de hituri a anilor 90, cu peste 35 de milioane de albume vandute, trupa nu mai cinta astazi pe aceeasi voce, nici macar in ceea ce priveste anuntul revenirii lor pe scena in formula consacrata, Mel C (Melanie Jayne Chisholm), fosta componenta, exprimandu-se permanent impotriva acestei idei, poate si datorita succeselor din cariera solo careia i s-a dedicat. Nu acelasi lucru sepoate spune si despre celelalte foste colege ale ei, "culminand" cu "cariera" de nevasta care pare ca o prinde cel mai bine pe actuala doamna Beckham. Nostalgie vindecata cu terapie prin shoppinga€¦  Pregatiri. Gurile rele vorbesc inca de pe acum de semnarea in avans a unor contracte pentru concerte in Londra, Tokio si Las Vegas. "Nu pot spune nimic precis, dar eu sper ca se va intampla foarte curand", declara tabloidului a€žThe Sun" ex-Posh Spice Victoria Beckham. Pana atunci insa, un album "Best Of" e anuntat a aparea la finele acestui an. Aerul de certitudine vine insa mai curand din suma cu sase cifre pe care fiecare dintre cele cinci fete o va primi pentru nelipsitul turneu de promovare. Gravide sau nu, a€žcomeback-ul secolului", dupa voba celor care le-au mai pastrat poster-ul pe perete, se loveste insa totusi de resposabilitatile materne. Caci si Geri Halliwell si Victoria Beckham si Mel B s-au preocupat intre timp de perpetuarea speciei, iar Emma Bunton se pare c-a cam incalcat contractul. Metoda calendarului, bat-o vina!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.