Operatorul aerian de zboruri low-cost Sky Europe va efectua incepand cu 28 octombrie doua zboruri zilnice catre Viena fata de una singura in prezent, ne-a spus Mihaela Badic, director de marketing si vanzari al companiei. Decizia este urmare a numaru
Operatorul aerian de zboruri low-cost Sky Europe va efectua incepand cu 28 octombrie doua zboruri zilnice catre Viena fata de una singura in prezent, ne-a spus Mihaela Badic, director de marketing si vanzari al companiei. Decizia este urmare a numarului mare de romani, in principal oameni de afaceri, care aleg ca destinatie Austria si capitala sa. "80% dintre clientii nostri sunt oameni de afaceri care se deplaseaza la Viena in special la sfarsitul saptamanii. Restul de 20% sunt oameni activi si aici ma gandesc in primul rand la tineri, dar nu numai, care se duc acolo pentru a se simti bine", explica oficialul Sky Europe. Compania ofera tot timpul anului promotii speciale, in fiecare saptamana, un exemplu fiind lunile august si septembrie, cand romanii vor putea zbura la Viena cu 39 euro/segment, inclusiv taxe. Potrivit lui Badic, aceste promotii au un dublu scop, unul fiind motivarea clientilor sa-si rezerve bilete "cat mai in avans" pentru a beneficia de cele mai bune preturi si educarea romanilor cu acest tip de transport aerian.
"Vrem democratizarea zborului, adica oferirea unui numar cat mai mare de oameni a posibilitatii de a calatori cu avionul si de a nu mai considera acest mod de a calatori un lux", ne mai spune Badic. Acesta adauga ca deja la preturile practicate de compania pe care o reprezinta "oricine isi poate permite sa zboare la Viena sau Roma doar pentru a bea o cafea". Piata calatoriilor cu avionul are un potential foarte mare, avand in vedere ca romanii zboara de circa 20 de ori mai putin ca europenii. "La ce potential are piata romaneasca este loc pentru toata lumea. Principalul lucru este educarea publicului sa nu mai considere un lux zborul cu avionul", arata oficialul Sky Europe.
Compania Sky Europe efectueaza in prezent curse catre doua destinatii externe: Roma si Viena. Flota cuprinde avioane Boeing 737 - 700 de ultima generatie ce au un sistem special de navigatie si, ca o noutate, scaune de piele. Rata medie de ocupare la cursele companiei este de 90%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.