Fostul international spune ca ii este dor de atmosfera creata de fani pe stadioanele de la Istanbul.

Fostul international Gheorghe Hagi s-a plictisit in vacanta prelungita pe care si-a acordat-o si vrea sa reintre in jocul care se co
Fostul international spune ca ii este dor de atmosfera creata de fani pe stadioanele de la Istanbul.

Fostul international Gheorghe Hagi s-a plictisit in vacanta prelungita pe care si-a acordat-o si vrea sa reintre in jocul care se confunda cu viata sa. A inceput prin depuneri timide de CV-uri pe la televiziuni, mesajul fiind clar: din vara va antrena din nou. Canicula topeste insa toate ofertele, Hagi inca asteptind contractul care sa-l repuna pe tronul de rege al fotbalului. Pina acolo, fostul selectioner al Romaniei s-ar baga vizir la turci. Intr-un interviu acordat cotidianului turc "Fanatik", Hagi spune ca se simte pregatit sa revina in Turcia si ca intr-o buna zi ar putea ajunge din nou in aceasta tara, unde a activat mai intii ca jucator, iar apoi ca antrenor. "Ma simt pregatit sa lucrez in Turcia. Este suficient ca aceasta treaba sa se faca de acum cu profesionalism. Este decizia lor. Daca vor vedea unde are dreptate Hagi, eu sint gata. A sosit timpul sa se avanseze in Europa. In ultimii ani nu au fost succese nici cu echipele de club, nici cu prima reprezentativa a Turciei", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi crede ca la Galatasaray conducerea clubului ar trebui sa apeleze la ajutorul fostilor jucatori: "Daca li s-ar da jucatorilor din vechea generatie functii cum ar fi cea de antrenor sau de manager, cred ca vor veni si succesele. Conducatorii ar trebui sa le intinda o mina celor care s-au lasat de fotbal". Hagi a adaugat ca ii este dor de suporteri: "Turcia este a doua mea tara. Am trait la Istanbul cele mai frumoase zile din viata. Sint gata sa fac multe pentru a doua mea tara. Sint foarte mindru cind vad, stiu si aud ca nu am fost uitat. Nu pot uita momentele cind ne-am inaltat in Europa, pas cu pas. Imi este foarte dor de suporteri. Sper ca si lor le este dor de mine", a declarat Hagi.

Gheorghe Hagi a evoluat in Turcia la Galatasaray, in perioada 1996-2001. In 2003, a antrenat formatia Bursaspor, iar in 2004-2005 a fost tehnicianul echipei Galatasaray. Recent, el a fost desemnat cel mai celebru jucator strain care a evoluat vreodata in campionatul din Turcia.

De ce il iubesc turcii pe Hagi


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.