Intamplarile din viata romanului sunt mult mai interesante decat marea balacareala din politica.  Iata o stire mustind de viata adevarata:
"D. Marinica, 34 de ani, din comuna Bulbucata, se deplasa cu o caruta pe DJ 411 si a patruns pe
Intamplarile din viata romanului sunt mult mai interesante decat marea balacareala din politica.  Iata o stire mustind de viata adevarata:
"D. Marinica, 34 de ani, din comuna Bulbucata, se deplasa cu o caruta pe DJ 411 si a patruns pe contrasens, determinand trei femei care se deplasau pe MOTOSCUTERE sa intre in sant. La fata locului s-au deplasat sotul si socrul uneia din victime, care i-au cerut socoteala carutasului. Acesta i-a lovit cu biciul si i-a amenintat cu o SABIE. V. Mihai, 27 de ani, a ripostat facand uz de un PISTOL CU GAZE SI BILE DE CAUCIUC, pe care il detinea legal, si i-a provocat carutasului mai multe PLAGI PRIN IMPUSCARE in zona abdominala si toracica".
Stirea difuzata de Rompres, joi dupa-amiaza, ne lasa sa privim spre o pasnica localitate, e drept cu nume care incumba multa tensiune interioara, unde faptele se petrec ca in Gaza. Motoscutere, cai, bici, pistol, impuscaturi - ce mai lipseste pentru marea confruntare a clanurilor?
Cat de palida este scena politica fata de tumultul de la Bulbucata!
Scrasnetele lui Tariceanu si Basescu par mici ciupeli care nu intereseaza pe nimeni.
In satul razboinicilor nu au ecou dezbaterile si jocurile de culise de la Bruxelles, unde regula radacinii patrate in repartizarea voturilor arunca Europa in aer. Nici luptele intestine din presa care vrea sa-l faca si mai nepriceput pe Cioroianu nu au patruns pana la femeile de pe motoscutere. Ele se stiu aparate de pistoalele care ies din toc la cea mai mica jignire sau incalcare a codului rutier. La Bulbucata nu se joaca telenovele politice: pe DJ 411 greselile sunt sanctionate cu gloante.
Iata, domnilor, unde ar trebui sa mearga politicienii la scolile de vara _ la Bulbucata, unde nu se darama fata. Este locul de unde Catalin Avramescu ar putea intelege viata adevarata. La Bulbucata tristetea lui manioasa ar putea fi ascultata pe marginea santului de carutasul impuscat care-si linge plagile. In fond, el are dreptate: este contra celor 11 care l-au desemnat pe Alexandru Sass ca presedinte al TVR si considera votul unanim "o marsavie". Iata stirea la care nici mustele doborate de arsita nu reactioneaza.
   


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.