Ramona Badescu a scos, joi seara, lumea buna la sosea. La Soseaua Nordului, pe malul lacului Herastrau. Vedeta si-a deschis un restaurant unde se serveste numai peste.

Ce o aduce pe Ramona Badescu atat de des in Romania in ultima vreme
Ramona Badescu a scos, joi seara, lumea buna la sosea. La Soseaua Nordului, pe malul lacului Herastrau. Vedeta si-a deschis un restaurant unde se serveste numai peste.

Ce o aduce pe Ramona Badescu atat de des in Romania in ultima vreme? Unii au crezut ca responsabil de "naveta" pe care o face vedeta intre Romania si Italia ar putea fi Catalin Botezatu. Ar fi intr-adevar o pereche potrivita, dar nu sunt un cuplu. Sunt doar prieteni si colaboreaza doar in plan profesional. "Ramona este o femeie periculos de frumoasa, desteapta, iar eu apreciez femeile cu circumvolutiuni pe creier", ne-a declarat designerul care a fost din nou prezent alaturi de frumoasa bruneta la o noua lansare.

CA-N ITALIA. Impreuna cu Cavalo Bianca, Cavlo Salvatore si Marcia Giosue, Ramona a deschis Isoletta, un restaurant cu specific mediteranean. Gazda, imbracata intr-o eleganta rochie bleu, si-a asteptat invitatiile cu masa intinsa: calamar, caracatita, fructe de mare, raci si peste proaspat, adus in fiecare zi din Golful Terracina. Printre invitati s-au aflat vedete si oameni de afaceri. Corina Chiriac a deschis drumul celorlalte VIP-uri, gasind prima restaurantul de pe malul lacului. Surpriza serii, care a completat perfect lansarea, a constituit-o prezenta invitatului special, Rafaelo Tipetro, compozitorul pieselor interpretate de Andrea Bocelli.  

DIN NOU ACASA. "Vreau sa recuperez un timp pe care l-am pierdut. Am inceput un nou mod de colaborare cu tara. Imi pare bine ca acum fac lucruri pe care mi le-am dorit dintotdeauna. Vreau sa reiau legaturile cu Romania. Am deschis acest restaurant de peste cu specific mediteran, unde lucreaza patru bucatari italieni, pentru ca vreau sa aduc in tara mancaruri bune, italienesti, cu peste poaspat, fructe de mare, stridii. Vreau sa se bucure si romanii de delicatese servite cu clasa si eleganta, care sa fie, bineinteles, de calitate. In Italia, contractele bune se incheie dupa o masa buna, cu un vin bun, cu un peste bun. Asa as vrea sa se desfasoare lucrurile si aici. Mai ales ca e vara, m-am hotarat sa aduc in tara persoanele care ma intereseaza, sa inchei contactele bune chiar la restaurantul meu", ne-a declarat craioveanca pe care italienii o adora.

IN PLASA
"In Italia, contractele bune se incheie dupa o masa buna, cu un vin bun, cu un peste bun. Asa as vrea sa se desfasoare lucrurile si aici. Mai ales ca e vara, m-am hotarat sa aduc in tara persoanele care ma intereseaza, sa inchei contactele bune chiar la restaurantul meu"
Ramona Badescu

De luxCe mai face, in rest, Ramona Badescu? "Voi pleca o saptamana in Sardenia, la un concurs de tenis pentru VIP-uri, la Porto Cervo. In cadrul aceluiasi eveniment va mai avea loc, timp de trei zile, un festival de lux. Vor fi expuse barci, bijuterii, imbracaminte, toate extrem de scumpe. Apoi plec in Los Angeles pentru zece zile, ma voi intoarce in Romania, apoi am doua serate in Sicilia, la Taormina. Acolo am avut fericirea sa joc si in teatru, au un Teatru Antic foarte frumos", ne-a mai spus Ramona.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.