EUSTORY, reteaua europeana de cercetare istorica pentru tineret, a primit Premiul Fundatiei Nationale Germane pe anul 2007. Presedintele Germaniei a inmanat premiul prof. univ. dr. Bogdan Murgescu, membru al Comitetului Executiv al retelei EUSTORY si
EUSTORY, reteaua europeana de cercetare istorica pentru tineret, a primit Premiul Fundatiei Nationale Germane pe anul 2007. Presedintele Germaniei a inmanat premiul prof. univ. dr. Bogdan Murgescu, membru al Comitetului Executiv al retelei EUSTORY si coordonator national al concursului ISTORIA MEA - EUSTORY (Romania), care isi propune sa stimuleze interesul tinerilor pentru trecutul istoric. In cadrul ceremoniei ce s-a desfasurat la Berlin, profesorul Bogdan Murgescu a subliniat: "Proiectul nostru este in multe privinte o parte componenta a democratizarii scrierii si conceperii istoriei. Temele concursurilor noastre sunt dedicate... mai mult vietii si faptelor majoritatii populatiei...". Pentru contributia sa la procesul de integrare europeana, Jurnalul National il declara pe Bogdan Murgescu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.