Barça discuta pentru Chivu
Directorul sportiv al Romei, Daniele Prade, s-a intalnit ieri, in Italia, cu omologul sau de la FC Barcelona, Txiki Beguiristain, pentru a discuta despre transferul lui Chivu (foto). "A fost o intalnire de t
Barça discuta pentru Chivu
Directorul sportiv al Romei, Daniele Prade, s-a intalnit ieri, in Italia, cu omologul sau de la FC Barcelona, Txiki Beguiristain, pentru a discuta despre transferul lui Chivu (foto). "A fost o intalnire de tatonare. Ei si-au manifestat interesul pentru Chivu, dar nu au formulat nici o oferta. Urmeaza sa ne revedem", a spus Prade. Presa spaniola a scris ca accidentarea capitanului Puyol ar putea accelera transferul lui Chivu la Barça.


Hamilton vrea sa se mute din cauza popularitatii
Pilotul echipei McLaren-Mercedes, Lewis Hamilton, spune ca va parasi Marea Britanie pentru a-si proteja viata privata, dupa ce debutul sau in Formula 1 a atras asupra sa un interes urias. "Cand n-ai intimitate e foarte greu, astfel ca e posibil sa trebuiasca sa ma mut", a zis pilotul.


CICLISM. Cea de-a 44-a editie a Turului Romaniei debuteaza astazi, la Curtea de Arges, cu o etapa prolog de 30 de km. Competitia, care reuneste la start 14 echipe din 10 tari, intre care Olanda, Ucraina, Germania, Bulgaria, Moldova si Turcia, se va incheia duminica, 1 iulie, la Botosani. Intrecerea cuprinde 8 etape, care insumeaza 1.200 km. Premiile totale se ridica la 1.850 de euro si 10.120 de lei, castigatorul urmand sa incaseze 500 de euro.


FORMULA 1. Zinedine Zidane va efectua cateva tururi pe circuitul de la Magny-Cours, la bordul unei masini Ferrari, pilotate de multiplul campion mondial Michael Schumacher. Evenimentul va avea loc sambata, 30 iunie, in ziua calificarilor pentru Marele Premiu al Frantei. Zidane se va afla la Magny-Cours pentru a sustine Asociatia de Lupta Impotriva Leucodistrofiei, iar Schumacher va sprijini Institutul de Cercetare a Afectiunilor Creierului si Maduvei Spinarii.


TURCIA. Gheorghe Hagi a declarat pentru cotidianul turc Fanatik ca se simte pregatit sa se intoarca in Turcia, pe care o considera a doua sa tara. "Am trait la Istanbul cele mai frumoase zile din viata. Sunt foarte mandru cand vad ca nu am fost uitat. Imi este foarte dor de suporteri. Sper ca si lor le este dor de mine", a declarat Hagi, care a jucat cinci ani la Galatasaray (1996-2001), echipa pe care a antrenat-o apoi in sezonul 2004-2005 si cu care a cucerit Cupa Turciei.


MIOVENI. Nou promovata in Liga 1, Dacia Mioveni testeaza in aceste zile doi fotbalisti care au activat pana acum in esalonul secund din Portugalia. Este vorba despre atacantul Claudio Oeiras (28 de ani) si despre mijlocasul Mautinho Huso (24 de ani), ultimul fiind fost international de juniori. Pe de alta parte, antrenorul Ion Moldovan nu a semnat deocamdata contractul cu clubul argesean, asteptand sa se puna la punct amanuntele colaborarii cu directorul tehnic Florin Marin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.