Jazz & World - A doua editie a festivalului PlaiIn cadrul celei de-a doua editii, Festivalul Plai 2007 aduce nume de talie mondiala pe scenele de jazz si muzica lumii, organizeaza workshop-uri, piese de teatru, demonstratii de dans, lansari de ca
Jazz & World - A doua editie a festivalului PlaiIn cadrul celei de-a doua editii, Festivalul Plai 2007 aduce nume de talie mondiala pe scenele de jazz si muzica lumii, organizeaza workshop-uri, piese de teatru, demonstratii de dans, lansari de carte, expozitii de fotografie si alte activitati artistice.

Programul celor trei zile de muzica, arta si multiculturalitate de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara se va desfasura dupa urmatorul program: vineri, 14 septembrie- 19:00 Ternipe (Ungaria), 20:30 Jean-Luc Ponty (Franta), 22:00 Pentatones (Germania), 23:30 Yungchen Lhamo (Tibet); sambata, 15 septembrie - 19:00 Dullemajik (Luxemburg), 20:30 Eldad Tarmu Chamber Jazz Ensamble feat. Cristina Paduraru (Statele Unite & Romania), 22:00 ÄlJawala (Germania), 23:30 Paco de Lucia (Spania); duminica, 16 septembrie va fi dedicata workshopurilor de dans si muzica, mestesugurilor si teatrului. Organizat de Asociatia Culturala Sunet Ambianta Timisoara (ACSAT), Plai este un festival independent, care aduce mai aproape de oameni forme diverse de exprimare a multiculturalitatii, intr-o atmosfera libera si creativa.

Pana la 31 iulie, pretul biletelor este de 25 lei pe zi, pentru vineri, respectiv sambata si 45 lei  pentru ambele zile. Duminica, intrarea este rezervata doar celor care au bilet pentru una din zilele precedente. De la 1 august, pretul biletelor va fi de 30 lei/seara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.