Carrefour a intrat pe piata romaneasca si cu divizia sa de turism, lansindu-si agentie de voiaj. Carrefour Voiaj are in prezent patru puncte de lucru in Ploiesti, Brasov si Bucuresti, unde exista cite o agentie in centrele comerciale Carrefour Baneasa si Carrefour Militari.

Printre serviciile oferite de catre cele patru puncte de lucru se numara rezervarea de locuri si cumpararea biletelor de avion, pe zboruri regulate, interne si internationale, pentru aproape orice destinatie si companie aeriana, dar si consiliere pentru calatorie. De asemenea, agentia de turism Carrefour Voiaj ofera bilete de avion pentru clasele economy si business catre cele mai mari orase din lume, alaturi de consiliere.

Carrefour Voiaj este divizia agentiei Carrefour Voyages, care a fost infiintata in anul 1990 si are peste 90 de puncte de lucru in Franta. In 2005, Divizia de turism a grupului Carrefour a inregistrat venituri de aproximativ 224 de milioane de euro. Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hipermarketuri din Romania, alaturi de Cora, Kaufland, Auchan si Real.