Compania de testari auto AutoTest, cu capital israelian, vrea sa deschida, in urmatorii doi-trei ani, opt puncte de lucru in tara, pe langa cele doua laboratoare din Bucuresti si Brasov, si sa se extinda, in paralel, prin franciza, a declarat agentie
Compania de testari auto AutoTest, cu capital israelian, vrea sa deschida, in urmatorii doi-trei ani, opt puncte de lucru in tara, pe langa cele doua laboratoare din Bucuresti si Brasov, si sa se extinda, in paralel, prin franciza, a declarat agentiei Mediafax Yigal Zohar, proprietarul firmei. "Doar echipamentul pentru un astfel de laborator, pe care il importam din Israel, costa 200.000 de euro.
O verificare completa a unui automobil, incepand cu starea caroseriei, a motorului si a partii electrice, costa 80 de euro. Ne adresam in principal cumparatorilor de masini second-hand, care, inainte de a plati aceste masini, ar trebui sa vina la un astfel de laborator si sa le testeze, si astfel sa vada daca masina merita pretul cerut de vanzator", a spus Zohar.
Compania AutoTest, care a inaugurat acum doi ani un laborator de testari auto in Bucuresti, si altul la Brasov, anul trecut, va deschide in toamna acestui an inca un punct de lucru, la Iasi.
"Intentia noastra este sa ajungem ca in cativa ani sa avem cate un laborator in fiecare resedinta de judet. Dupa Iasi vom deschide filiale la Oradea si Arad, orase in care sunt piete mari de masini second-hand. Alte orase vizate sunt Cluj-Napoca si Constanta. In paralel, vrem sa oferim franciza pentru acest brand, ceea ce va insemna ca noi vom veni cu numele, vom furniza echipamentul si vom oferi si consultanta investitorului", afirma Zohar. In paralel cu aceasta afacere, Zohar conduce si compania AlfaRom Holding, care alaturi de o alta firma cu capital israelian, Future Group, deruleaza in Romania proiecte imobiliare de circa 285 de milioane de euro, care prevad constructia in urmatorii trei-patru ani a circa 5.500 de apartamente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.