Continuand directia punk rock, intre 5 si 7 iulie, la Periam are loc o noua editie a Festivalului open air Rock la Mures, unde publicul spectator va vedea live cateva dintre cele mai noi trupe prezente pe scenele festivalurilor cu traditie din Europa
Continuand directia punk rock, intre 5 si 7 iulie, la Periam are loc o noua editie a Festivalului open air Rock la Mures, unde publicul spectator va vedea live cateva dintre cele mai noi trupe prezente pe scenele festivalurilor cu traditie din Europa.   Maghiarii de la Superbutt au devenit cunoscuti in anul 2000, cand au inregistrat celebra piesa, "Let There Be Rock" pe un album tribute to AC/DC. A urmat o lunga serie de concerte prin Ungaria si primul videoclip, intitulat "Lust Kills", dupa care un an mai tarziu trupa semneaza cu Warner Ungaria si inregistreaza "2 Minutes For Roughing", albumul de debut. Apoi sunt programate primele concerte in strainatate, in Austria, Germania si Bulgaria, dupa care, turnee in Franta, Germania, Elvetia, Olanda, Austria, Italia etc. In anul 2003, Superbutt inregistreaza cel de-al doilea material de studio, "The Unbeatable Eleven", extrem de apreciat atat acasa, cat si in mai multe tari europene. Inspirati din Clawfinger, Korn, Primus si Machine Head, maghiarii canta un metal fusion dinamic, avand in Andras Voros un vocalist redutabil, care poate fi si melodios, dar si agresiv, in functie de compozitie.     BLACK SOUP. Intre 2004 si 2006 intalnim numele trupei pe afisele unor mari concerte in strainatate, alaturi de monstri sacri ai genului, ca Pro Pain, Soulfly, Anthrax, Clawfinger. Bela Gabor - tobe, Salim Mahboubi - chitara bas, Szabolocs Szucs - chitara si Andras Voros - solist vocal au inregistrat anul trecut "The Black Soup", al treilea lor album. Alaturi de Subscribe, Superbutt se numara printre cele mai valoroase formatii maghiare din "noul val", ambele devenind in ultimii ani din ce in ce mai cunoscute pe scenele festivalurilor din Europa.     70 de lei - trei zile La Periam vor canta o serie de formatii din strainatate, Dog Eat Dog (metal, SUA), The Locos (punk, Spania), Deathstars (goth metal, Suedia), Lluther (industrial rock, Irlanda, Punish Yourself (cyber punk, Franta), Limbogott (industrial electro, Germania), Sidilarsen (industrial rock, Franta), Blind Myself (metal, Ungaria), Zeroscape (rock/ reggae/ hip-hop, Canada) etc, dar si cateva dintre cele mai apreciate trupe underground romanesti, cunoscute din nenumaratele concerte avute in cluburile din Bucuresti si din tara: Implant pentru refuz, Trooper, Grimus, Coma, Niste baieti, Tep Zepi, etc. In plus, la Periam vor evolua si cateva noi trupe: Danger, Prima pe dreapta, The Mushroom Story, Pnal, Aerosol, Era Ticalosilor etc. Biletele de intrare la festivalul Rock la Mures costa 40 lei pentru o zi si 70 lei pentru toate cele trei zile si pot fi cumparate de la fata locului incepand cu 5 iulie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.