In acest sens, pana la data de 3 iulie, se pot trimite spre selectare cele mai recente 5 poeme, indiferent de stadiul scrierii lor sau de valoare, la adresa urmanov@yahoo.com, cu subject "Creative Writing Rasca 2007. Cei care vor sa se inscrie la con
In acest sens, pana la data de 3 iulie, se pot trimite spre selectare cele mai recente 5 poeme, indiferent de stadiul scrierii lor sau de valoare, la adresa urmanov@yahoo.com, cu subject "Creative Writing Rasca 2007. Cei care vor sa se inscrie la concurs trebuie sa aiba intre 16 si 26 de ani si sa nu fi debutat intr-o revista literara importanta sau in volum. Organizatorii cauta talent si disponibilitate maxima de a experimenta cu propriile texte. Programul din acest an cuprinde Tehnici de Compunere Poetica (TCP) - cursul intinzandu-se pe durata intregului Program si fiind sustinut de Adrian Urmanov si completat cu o serie de seminarii individuale. Isi vor expune si explica propriile mecanisme de scriere: Dumitru Crudu, Dan Sociu si criticul literar Mihai Iovanel. Programul mai include Managementul Proiectelor Culturale - Stefania Ferchedau, Director Executiv al Asociatiei Culturale Ecumest (3 zile); Tehnici Compozitionale in spatiile bidimensionale (pictura si desen) - Mihaela Schiopu (3 zile); Tehnici Compozitionale in spatiile tridimensionale (arhitectura si design interior) - Ioana Nemes (3 zile) ; Seri de lectura - invitati: Dumitru Crudu, Diana Geacar, Gabi Eftimie si Dan Sociu. Proiectul este finantat prin sprijinul Administratiei Fondului Cultural National si sustinut de Asociatia Ecumest. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.