Conducerea clubului din Mioveni a prezentat ieri echipa tehnica si administrativa. Antrenorul Ion Moldovan va pregati pe Dacia si in sezonul viitor, el semnand un nou contract pe un an, cu posibilitate de prelungire pe inca unul, iar Florin Marin a f
Conducerea clubului din Mioveni a prezentat ieri echipa tehnica si administrativa. Antrenorul Ion Moldovan va pregati pe Dacia si in sezonul viitor, el semnand un nou contract pe un an, cu posibilitate de prelungire pe inca unul, iar Florin Marin a fost numit director tehnic. Antrenori secunzi vor fi Constantin Stancu si Marius Stoica. "Este ceva nou si pentru mine aceasta colaborare cu Florin Marin, director tehnic. Sper ca impreuna sa fim mai puternici. Ma voi consulta cu Marin si impreuna vom lua deciziile importante care se impun referitor la titulari, sistem de joc sau schimbari", a declarat Moldovan, care va primi 60.000 de euro pe an. La randul sau, Marin a declarat ca spera sa colaboreze bine cu Moldovan. "Voi fi raspunzator de rezultatele echipei. Avem ca obiectiv construirea unei echipe puternice, precum si ramanerea in prima liga. Am intocmit impreuna cu Moldovan o lista cu viitoarele achizitii si vom face mai multe jocuri de verificare pana la plecarea in cantonamentul montan", a spus Marin. In ceea ce priveste conducerea administrativa, Viorel Ilinca a fost numit directorul sectiei de fotbal, Razvan Tunaru - director sportiv, iar Ion Tutala este in continuare presedintele clubului. Primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, a precizat ca Netoiu va sprijini financiar echipa nou-promovata in Liga I. "Suntem o echipa mica, pentru prima data in Liga I, asa ca avem nevoie de sprijin pentru a razbate si a ne indeplini obiectivul fixat, acela de a ramane in prima liga. De aceea am acceptat sa primim ajutorul lui Netoiu", a spus Georgescu. Pentru primul sezon in Liga I, Dacia va avea un buget de peste patru milioane de euro. Consiliul Local asigura 15 la suta, iar diferenta va veni de la diferiti sponsori din Mioveni si Pitesti. De asemenea, Netoiu va ajuta Dacia in primul rand cu jucatori, dar nu numai. Obiectivul echipei este mentinerea in prima Liga si o clasare pe locul 10. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.