Mircea Neagu este noul director de vanzari al Ness Romania. Din 1997 pana in prezent, a ocupat diferite pozitii in cadrul HP Romania, coordonand ultimii ani, cu rezultate deosebite, vanzarile in segmentul Enterprise pentru verticalele: Telecom, Servi
Mircea Neagu este noul director de vanzari al Ness Romania. Din 1997 pana in prezent, a ocupat diferite pozitii in cadrul HP Romania, coordonand ultimii ani, cu rezultate deosebite, vanzarile in segmentul Enterprise pentru verticalele: Telecom, Servicii financiare, Industrie si Utilitati si avand o contributie decisiva la dezvoltarea business-ului HP in Romania.
Profesionalismul, inovatia, spiritul de echipa si dedicatia pentru munca depusa au fost esentiale pentru realizarile trecute si sunt vitale pentru succesul Ness Romania in viitor. "Ii uram bun venit lui Mircea in Ness si avem incredere ca, sub conducerea lui, echipa de vanzari va continua sa creasca si va avea de invatat din experienta unui profesionist. In ceea ce ne priveste, ii suntem alaturi si are tot suportul nostru pentru a se integra rapid in familia Ness. Ii dorim si ne dorim sa avem succes impreuna", a declarat Gabriel Mardarasevici, director general al Ness Romania.
"Pozitionarea Ness Romania pe piata serviciilor de IT, succesele repurtate pe parcursul ultimilor doi ani de la momentul achizitiei de catre Ness Technologies, valoarea echipei si cultura organizationala m-au ajutat in luarea deciziei de a ma alatura echipei Ness. Dupa anii petrecuti alaturi de HP Romania am simtit nevoia unei schimbari si am ales Ness, companie cu un potential remarcabil pentru viitorul peisajului IT din Romania.", a declarat Dl. Mircea Neagu, actualul Sales Manager al Ness Romania.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.