Pasajul Basarab, mai scump cu 47,7 milioane de euro
Consilierii Capitalei au aprobat, ieri, suplimentarea costurilor Pasajului cu 47.732.780 euro. Primarul Videanu a argumentat costul prin necesitatea supralargirii Podului Grozavesti.
Jumatate de ora cu premierul
"La solicitarea Aliantei pensionarilor am fixat o intalnire, impreuna cu domnul prim-ministru, luni, 25 iunie, la ora 17.00. Va fi o discutie in care pensionarii isi vor exprima solicitarile" - Paul PAcuraru.
La inceputul sapaturilor
"La intersectia cu Calea Victoriei a fost descoperit hanul Zlatari (...) Pe strada Smardan am scos la lumina cel mai mare han din Bucuresti, Serban Cantacuzino" - G. AdameSteanu.
Celebram opt decenii
Astazi, 20 iunie 2007, va avea loc o noua editie a Saloanelor INMER, la Palatul Cantacuzino - Muzeul "George Enescu" din Capitala.
Vorba analistului
"Raportul Comisiei Tismaneanu nu a produs efecte si putin probabil ca va avea, in absenta instrumentelor juridice de a repune in drepturi victimele comunismului" - Bedros Horasangian.
Tariceanu discuta cu partidele
Premierul Tariceanu se intalneste astazi cu liderii partidelor parlamentare pentru a fixa data alegerilor europarlamentare si a initia dezbaterea despre Tratatul constitutional.
SERGHEI Lavrov organizeaza Marea Caspica
Lavrov s-a deplasat ieri la Teheran pentru a participa la conferinta ministrilor de Externe din cele cinci state riverane Marii Caspice, unde vor fi examinate problemele privind statutul acestei mari.
Pozitia ANPH
Presedintele Autoritatii Nationale a Persoanelor cu Handicap, Silviu Didilescu,
sustine ca "situatia nu este roza, dar este spre roz".
Droguri in puscarii
Circa 2% dintre cei aproximativ 34.000 de detinuti din Romania sunt consumatori indeosebi de marijuana, heroina si hasis, dar si de cocaina, ecstasy sau metadona.
Sisu ramane inchis
Tudor Sisu si sapte complici ai acestuia acuzati de trafic de droguri, raman in arest, dupa ce s-a admis recursul procurorilor privind eliberarea celor opt hotarata de instanta inferioara.
Referendum pentru palinca
Mai multi parlamentari au initiat un proiect legislativ pentru renuntarea la accizarea bauturilor traditionale, pentru a-i ajuta pe producatorii de palinca.
Controale estivale
Din 19 iunie si pana in 15 septembrie, pe Litoral se vor desfasura controale la agentii economici care au activitate in sezonul estival.
Concert pentru Romania
Sapte solisti romani de la Opera de Stat din Viena, alaturi de Wienerkammerphilharmonie, vor sustine, vineri, un concert dedicat aderarii Romaniei la UE.
Hagi: "Nu e obligatoriu sa fiu antrenor!"
"Analizez toate propunerile pe care le primesc, indiferent de postul care mi se ofera, chiar daca acesta nu este de antrenor", a spus "Regele".
Julia Roberts a nascut un baietel
Julia Roberts a adus pe lume al treilea copil, un baietel care a primit numele de Henry Daniel, intr-un spital din Los Angeles, au anuntat, luni, agentii celebrei actrite americane.
Ionut Gheorghe la un pas de medalie
Pugilistul Ionut Gheorghe s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 64 kg din cadrul Campionatelor UE de la Dublin, dupa ce l-a invins la puncte pe Alexis Vastine, cu 31-26.