Staff-ul echipei masculine de baschet "U" Mobitelco Cluj pare pus pe fapte mari, intarindu-si serios lotul pentru sezonul viitor intern, in conditiile in care s-a decis sa nu participe in cupele europene. Astfel, dupa ce i-au trecut pe lista achiziti
Staff-ul echipei masculine de baschet "U" Mobitelco Cluj pare pus pe fapte mari, intarindu-si serios lotul pentru sezonul viitor intern, in conditiile in care s-a decis sa nu participe in cupele europene. Astfel, dupa ce i-au trecut pe lista achizitiilor pe sarbii Zoran Krstanovic (n.n. - de la Sopron) si Sasa Vukas (din liga secunda elena), zilele trecute, clujenii au mai adus un conational de-al antrenorului Miodrag Perisic, fundasul Branko Cuici (29 ani, 1,97 m, 90 kg). "Cuici este un jucator competitiv, lupta mult pentru rezultat si este profesionist cu adevarat. Ce mi se pare cel mai important este ca este constant in ultimii ani la statistica", a spus Perisic, care a adaugat ca fundasul sarb a fost cosgeter in Superliga din Bosnia, cand evolua la Radnik, dar si in Superliga din Iran, unde a jucat la Payam Zanjan si Azar Payam. In ultimul sezon, Cuici a obtinut MVP-ul Superligii din Siria dupa ce a avut evolutii constant bune in tricoul gruparii Al Wahda. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.