Mediul de afaceri si sectorul de IMM-uri au avut o evolutie satisfa-catoare in a doua jumatate a anului trecut, potrivit noii "Evaluari a situatiei de ansamblu a IMM-urilor din Romania", elaborata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mic
Mediul de afaceri si sectorul de IMM-uri au avut o evolutie satisfa-catoare in a doua jumatate a anului trecut, potrivit noii "Evaluari a situatiei de ansamblu a IMM-urilor din Romania", elaborata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii (CNIPMMR).


STATISTICI. In semestrul II al anului trecut, comparativ cu semestrul II 2005, numarul de societati comerciale inmatriculate la Registrul Comertului a scazut cu 1,74%, iar numarul de societati radiate a crescut cu 75,34% pana la 45.960 de firme. Numarul IMM-urilor care au obtinut profit in al doilea semestru al anului trecut a crescut, in medie, cu 4%-5%, in timp ce numarul IMM-urilor cu pierderi a scazut, in medie, cu 1%-2%. Profitul mediu pe un IMM a crescut, in medie, cu 5%-10% in semestrul II 2006.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.