"Event" la futsal pentru CIP Deva
Echipa hunedoreana a invins luni seara, la Tg. Mures, cu 6-4 (3-2), pe ACS Odorheiu Secuiesc II, in finala Cupei Romaniei la futsal. Pentru invingatori au marcat Dobre (9, 21), Matei (13), Molomfalean (16, 30) si Gherman (35), in timp ce pentru invinsi au inscris Sotarca (2a), Leitao (8), Mihaly (29) si Gyurcsany (39). CIP Deva a reusit sa castige in acest sezon si titlul de campioana, dupa o finala cu ACS Odorheiu Secuiesc I, si va reprezenta Romania in UEFA Futsal Cup, cea mai puternica competitie intercluburi din Europa. Supercupa Romaniei la futsal, meci care ar fi trebuit sa puna fata in fata castigatoarea campionatului si pe cea a Cupei Romaniei nu va mai avea loc. "Vom imparti echipa in doua - albi cu albastri - si vom juca intre noi", a propus in gluma unul dintre finantatorii clubului din Deva, George Mara. (MIG)
Mihaescu revine in "Groapa"
Iulian Mihaescu va ocupa functia de antrenor secund la Dinamo, completand echipa tehnica a lui Mircea Rednic, din care mai fac parte Mihai Teja, antrenor secund, Gheorghe Nitu, antrenor cu portarii, si Marco Oneto, preparator fizic, informeaza site-ul oficial al clubului alb-rosu. Ultima oara antrenor secund la Unirea Urziceni, Mihaescu spune ca viata i se confunda cu Dinamo. "Ma bucur ca m-am reintors la Dinamo. Viata mea se confunda cu Dinamo pentru ca aici m-am format din toate punctele de vedere. Dar gata cu declaratiile, pentru ca avem foarte mult de munca! Lumea asteapta rezultate si sunt convins ca le vom aduce foarte multe bucurii suporterilor din toata tara", a spus Mihaescu inaintea antrenamentului de ieri dimineata. Mihaescu a mai ocupat functia de antrenor secund la Dinamo in perioada in care antrenor principal era Ioan Andone, contractul sau fiind reziliat la sfarsitul anului 2005. (MIG)
Apetri blocat de Craiova
Directorul executiv al Universitatii Craiova, Ovidiu Costesin, a declarat ieri ca atacantul Gabriel Apetri nu poate semna un contract cu "Poli" Timisoara fara acordul gruparii oltene. "Apetri a fost unul dintre jucatorii pe care i-am dorit in acesta vara, dar nu am ajuns la un acord cu Jiul Petrosani. Am inteles ca este in probe la Timisoara, insa nu poate semna, pentru ca avem 50 la suta din drepturile federative. Nu pot sa negocieze fara acordul nostru. Trebuie sa ne dam acordul, iar daca simtim ca incearca sa treaca o suma mai mica, nu vom fi de acord. Nici sa-l declare jucator liber nu vor putea, deoarece atat Jiul, cat si jucatorul vor trebui sa ne dea cate 200.000 de euro", a spus Costesin. Acesta a precizat ca oficialii de la Omonia Nicosia nu au dat inca nici un raspuns cu privire la un eventual schimb de jucatori intre Jeremie Njock si Musa Mguni. "Sunt sigur ca analizeaza oferta noastra. Nu este una de neglijat. Este posibil ca in cantonamentul din Austria sa mai ajunga un jucator, nu neaparat Mguni", a declarat Costesin. (MIG)