Surse parlamentare ne-au precizat ca, in documentul parvenit Parlamentului luni seara, sefii SRI isi asuma "erorile de procedura" si "scurgerile de informatii" din cazul Coldea, dar insisita ca in aceasta problema Serviciul nu se face vinovat de poli
Surse parlamentare ne-au precizat ca, in documentul parvenit Parlamentului luni seara, sefii SRI isi asuma "erorile de procedura" si "scurgerile de informatii" din cazul Coldea, dar insisita ca in aceasta problema Serviciul nu se face vinovat de politie politica.
"Documentul SRI nu este argumentat satisfacator. Acuza de politie politica sta inca in picioare in conditiile in care informatiile catre beneficiari sunt transmise prin telefon sau prin intermediul biletelelor. Pe de alta parte, in ce dosare a cautat adjunctul Florian Coldea date despre judecatorii Curtii Constitutionale, in contextul in care SRI sustine ca a predat toate dosarele catre CNSAS? Inseamna ca SRI mai detine dosare", ne-au precizat surse din Comisia parlamentara de control a SRI.
Totodata, acestea ne-au explicat ca stradania SRI este de a fenta acuzatia de politie politica deoarece o astfel de stigmatizare ar aduce mari prejudicii de imagine Serviciului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.