Stelistii, dinamovistii si rapidistii se bat pe Internet in jocuri, filme si poze ridiculizante, ca antrenament la confruntarile reale din viitorul sezon.

Pauza competitionala nu pune capat rivalitatii dintre suporterii principalelor grupari din Liga I, Steaua, Dinamo si Rapid. Daca, pina la sfirsitul lunii iulie, nu se mai pot confrunta pe stadioane, fanii au umplut prapastia in plan virtual, folosind intregul arsenal digital pentru a-si ridiculiza rivalii. In cazul in care suporterii giulesteni sint suparati pe Gigi Becali pentru ca Badoi a ajuns la Steaua, se pot razbuna pe patronul ros-albastrilor prin intermediul site-ului www.rapidfans.ro. Aici au la dispozitie un joc in care il pot lovi pe Becali cu mouse-ul de cit mai multe ori in zece secunde. In cazul in care il vad vinovat pe patronul Rapidului, George Copos, de transferul jucatorului, au la dispozitie jocul „Ajuta-l pe nea George". Tot ce trebuie sa faca este sa astepte momentul potrivit pentru a-l lovi pe Copos astfel incit sa ajunga cit mai departe de... Giulesti. Acelasi joc, insa personajul azvirlit are chipul lui Gigi Becali, poate fi o modalitate de razbunare pe declaratiile de razboi ale patronului Stelei la adresa propriilor suporteri. In eventualitatea unei infringeri in fata Stelei, giulestenii mai au posibilitatea sa se consoleze cu un alt joc, in care obiectivul este de a lovi cu bulgari cit mai multi stelisti.

De altfel, Becali este si tinta predilecta, mai nou, pentru fanii din Ghencea. Numiti „vagabonzi" de finantator, acestia se razbuna prin intermediul pozelor trucate. Suporterii au amendat intentia lui Becali de a cumpara un avion pentru echipa, numindu-l „Becali HahalAir". Nici fostul atacant din Ghencea Daniel Oprita, ajuns intre timp la rivala Dinamo, nu a scapat de furia suporterilor. Pe www.fcsteaua.ro, apar mai multe trucaje cu Oprita in tricoul „ciinilor", in locul numelui fiind inserat apelativul „Javra". Oprita apare si in tricoul Stelei, insa avind stema stearsa.

Trupa „Omul cu Sobolani" a devenit muza pentru dinamovisti. Melodia utilizata de Radio Guerrilla in campania „Anti Miorita" a fost readaptata, aducind atingere originii lui Gigi Becali.

Microbistii romani nu fac altceva decit sa urmeze un trend initiat de suporterii din vestul Europei. Astfel, lovitura lui Zidane in pieptul lui Matterazzi, aplicata in finala CM 2006, a determinat aparitia a foarte multor jocuri ironice la adresa fostului star francez. Reclamele cu care sint imbiati utilizatorii Internetului sint si ele umoristice: „Esti Zinedine Zidane si esti in finala CM. Un italian tocmai ce ti-a injurat sponsorii si marca de tenisi, asa ca trebuie sa-i arati ca esti cel mai tare. Atentie la Medina Cantalejo (n.r. - arbitrul de rezerva, cel care i-a semnalat centralului infractiunea), pentru ca nu prea te are la inima si vrea sa-ti dea ROSU fara motiv! Daca reusesti sa-i agresezi pe toti italienii, ai sanse reale sa cistigi cupa!". Faptul ca a simulat o accidentare grava si a provocat eliminarea lui Wayne Rooney in sfertul de finala Portugalia-Anglia, tot de la CM 2006, i-a facut pe suporterii britanici sa nascoceasca jocuri anti-Cristiano Ronaldo. „I hate Ronaldo" este un fel de darts, dar sagetile se infig in fata starului lusitan. Brazilianul Ronaldo, cel de la AC Milan, a ajuns subiect de jocuri video dupa ce s-a ingrasat peste masura. Exista o sansa ca el sa slabeasca in „Run Ronaldo", dar depinde de maiestria utilizatorului, care e avertizat: „Ai grija ca Ronaldo sa nu manince prea multe chestii, altfel Crespo il va ajunge din urma si va marca". John Terry ar trebui sa fie salvatorul Angliei in „King of Defenders", dar si al scaunului antrenorului, care citeste concentrat o revista de joburi ori de cite ori fundasul rateaza lovitura de cap ce urmeaza unui corner.

„Umfla ochii lui Jiji Becali"

http://www.rapidfans.ro/jocuri_copii_RAPID/umfla_ochii_lui_jiji_becali.htm

Copos azvirlit din Giulesti

http://www.rapidfans.ro/jocuri_copii_RAPID/ajuta-l_pe_nea_george.htm

Stelisti loviti de rapidisti

http://www.rapidfans.ro/jocuri_copii_RAPID/da_cu_bulgari_in_spurcati.htm

Becali „anti Miorita"

http://www.trilulilu.ro/razvanthekid/11401f04b5aea9

Dinamovist umilit

http://www.trilulilu.ro/dica/3bda171f395a6e

Zidane in actiune

http://www.funny-games.biz/hitlikezidane.html

Ronaldo pus pe fuga

http://www.funbox.ro/jocuri-miniclip/2856.html

Cristiano Ronaldo luat la tinta

http://jocuri.cere.ro/joc-Amuzante-+I+hate+Ronaldo-210.html