Surse liberale ne-au precizat ca, luand in considerare "situatia deplorabila a PNL din sondajele de opinie", Tariceanu s-a angajat sa faca tot posibilul pentru a amana alegerile europarlamentare. Consilierii straini le-au reprosat premierului si lide
Surse liberale ne-au precizat ca, luand in considerare "situatia deplorabila a PNL din sondajele de opinie", Tariceanu s-a angajat sa faca tot posibilul pentru a amana alegerile europarlamentare. Consilierii straini le-au reprosat premierului si liderilor PNL ca nu le-au ascultat sfaturile pentru campania electorala, criticand numirea lui Ludovic Orban in fruntea staff-ului electoral. Finkelstein si Silberstein i-au acuzat pe liberali ca s-au grabit intotdeauna sa raspunda public acuzatiilor lansate de presedintele Basescu, ignorand faptul ca seful statului creste in sondaje tocmai datorita scandalurilor politice. "Consilierii ne-au imputat si faptul ca, desi ne-au sfatuit sa nu ne punem umarul la suspendarea lui Traian Basescu, noi am luat parte in mod direct la acest demers", ne-au precizat sursele citate. La randul lor, vicepresedintii PNL au insinuat ca cei doi consilieri sunt rupti de realitatea politica romanesca si au insistat ca acuzatiile proferate de Basescu nu pot ramane fara raspuns.
Tariceanu a prezentat un sondaj de opinie in care PNL ar fi creditat cu 10 la suta din preferintele electoratului. (Razvan GHEORGHE)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.