Petrescu a afirmat ca arbitrii vor avea viata grea si in campionatul urmator. "Sunt multe suspiciuni in Romania, se taxeaza orice greseala. De gresit vor gresi, clar, toata lumea greseste. Eu zic ca e bine daca Lupescu va face delegarile, e un lucru
Petrescu a afirmat ca arbitrii vor avea viata grea si in campionatul urmator. "Sunt multe suspiciuni in Romania, se taxeaza orice greseala. De gresit vor gresi, clar, toata lumea greseste. Eu zic ca e bine daca Lupescu va face delegarile, e un lucru bun", a spus Petrescu. Fostul international crede ca Steaua are sanse mai mari decat Dinamo sa ajunga in grupele Ligii Campionilor. "Cred ca Steaua are prima sansa, fiind cap de serie, Dinamo mai putin, dar cu jucatorii pe care i-a luat sansele au crescut. Sincer sa fiu, pentru binele fotbalului romanesc ar fi bine ca ambele sa se califice, chiar daca va fi foarte greu. Rezultatele vor spune cine a facut achizitii mai bune. E clar ca ambele s-au intarit", a comentat Petrescu, adaugand ca obiectivul Unirii este ocuparea unui loc in primele opt ale Ligii I. Altfel, Petrescu a mai spus ca Unirea negociaza transferul stelistului Bostina. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.