Galeria "Caminul Artei" este, pana la 26 iunie, gazda unei incitante expozitii de obiecte de design concepute de "promotia integrarii". "UNA moda group", un grup de 22 de absolventi ai Facultatii de Arte Decorative si Design (sectia "Moda") de la Uni
Galeria "Caminul Artei" este, pana la 26 iunie, gazda unei incitante expozitii de obiecte de design concepute de "promotia integrarii". "UNA moda group", un grup de 22 de absolventi ai Facultatii de Arte Decorative si Design (sectia "Moda") de la Universitatea de Arte Bucuresti, coordonati de lector univ drd. Ioana Sanda-Avram, isi demonstraza talentul in reinventarea accesoriilor vestimentare care sporesc farmecul personal. Pentru cei mai tineri designeri, "promotia integrarii europene" - cum ii numeste lector univ. Ioana Avram, coordonatoarea expozitiei, pe cei din "Una moda group"- dar si pentru creatiile lor moda si stilul reprezinta un pariu. "Am facut cu ei un experiment de insertie in lumea profesionista a modei", ne spune Ioana Avram. Designerii au creat piesele sub brandul colectiei EUROPOLIS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.