Legislatia in domeniul prevenirii si combaterii spalarii banilor si finantarii terorismului va fi finalizata pana in toamna si va intra apoi in dezbatere parlamentara, a declarat presedintele Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalari
Legislatia in domeniul prevenirii si combaterii spalarii banilor si finantarii terorismului va fi finalizata pana in toamna si va intra apoi in dezbatere parlamentara, a declarat presedintele Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, Adriana Popa. "Exista un proiect de lege si urmeaza sa discutam si cu alte autoritati implicate in acest proces", a afirmat Popa. Termenul la nivelul UE pentru implementarea legii este de 15 decembrie. "Pana in prezent, Directiva 3, pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor, a fost implementata in Romania pe partea de legislatie secundara, urmand sa fie finalizata si legea generala", a spus Popa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.