NATI MEIR - PD, acuzat de dare de mita
Liderii PD i-au oferit mita "o promisiune" ca sa semneze motiunea de cenzura, a acuzat ieri deputatul Nati Meir. El a reclamat acest lucru conducerii Camerei Deputatilor, care a decis sa sesizeze Co
  NATI MEIR - PD, acuzat de dare de mita
Liderii PD i-au oferit mita "o promisiune" ca sa semneze motiunea de cenzura, a acuzat ieri deputatul Nati Meir. El a reclamat acest lucru conducerii Camerei Deputatilor, care a decis sa sesizeze Comisia juridica. "In situatia in care semnatura mea va aparea si pe cele doua motiuni simple introduse de PD la Biroul Permanent, precizez ca semnatura nu-mi apartine", a subliniat Nati Meir in scrisoarea  adresata Biroului Permanent. (Carmen Vintila)    PENSII - PNL nu s-a inteles cu PSD
Premierul Tariceanu a discutat ieri la Palatul Victoria cu presedintele PSD, Mircea Geoana, si cu liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, in scopul gasirii unei solutii pentru deblocarea initiativei PSD privind marirea punctului de pensie. Potrivit vicepresedintelui PSD Dan Nica, intalnirea a fost tensionata si nu s-a ajuns la nici un rezultat, discutiile urmand sa continue la Parlament, dupa cum a informat Guvernul. Surse liberale sustin ca liderii PNL si PSD au convenit sa se mai intalneasca si sa discute pe acest subiect.


UDMR - PD cere demisia lui Tariceanu
Europarlamentarii PD i-au trimis ieri o scrisoare deschisa premierului Tariceanu, in care ii cere sa isi prezinte demisia, pe motiv ca UDMR critica propriul guvern la Parlamentul European, acuzandu-l de "comportament negativ si discriminatoriu". Trei europarlamentari ai UDMR au cerut reinfiintarea Universitatii independente Bolyai, cu predare in limba maghiara, si condamnarea atitudinii autoritatilor romane in acest caz. Szabo Karoly, unul dintre semnatari, spune ca democratii nu fac altceva decat sa incerce sa atace guvernul din care au facut parte pana nu demult. (Aniela Nine)


OPOZITIE - PC nu va vota nici o motiune
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri, la Targu-Mures, ca parlamentarii conservatori nu vor vota nici o motiune impotriva Guvernului, indiferent ca sunt depuse sau in pregatire. "Daca va fi tinut mereu in motiuni, nici Parlamentul, nici Guvernul nu se vor mai ocupa de chestiuni importante. Avem probleme mari, precum lipsa apei, atragerea de fonduri europene. Nu vom vota nici un fel de motiune, nu vom face nici o intelegere cu nici un partid. Guvernul trebuie lasat sa lucreze", a spus liderul PC, citat de Mediafax.


PARLAMENT - PSD s-a dat iar cu Guvernul
Deputatii din Comisia Juridica au adoptat ieri proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara, cu 12 voturi "pentru" si 5 "impotriva" (PD si PRM). A votat pentru si PSD, desi Mircea Geoana anunta acum cateva zile un vot negativ. Potrivit unor surse parlamentare, PSD si-a schimbat pozitia in urma unei intelegeri cu PNL privind acordarea de fonduri consiliilor judetene la rectificarea bugetara. (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.