Revista Capital, saptamanal economic si financiar, a lansat, ieri, suplimentul "Francize de top", realizat in colaborare cu firma de consultanta CHR Consuting. Catalogul cuprinde 126 de modele de afaceri "la cheie", grupate in cinci domenii de activi
Revista Capital, saptamanal economic si financiar, a lansat, ieri, suplimentul "Francize de top", realizat in colaborare cu firma de consultanta CHR Consuting. Catalogul cuprinde 126 de modele de afaceri "la cheie", grupate in cinci domenii de activitate: imbracaminte si accesorii, alimentatie si comert specializat, servicii, constructii si decoratiuni interioare. Noul supliment contine o analiza a evolutiei pietei francizelor din Romania in 2006, a domeniilor preferate de cei care doresc sa investeasca intr-o astfel de afacere, precum si informatii despre taxele specifice francizei, segmentarea francizelor prezente pe piata autohtona etc. "Acest supliment trebuie privit ca un ghid util celor care vor sa intre in afaceri sub umbrela unui brand international sau local, mergand pe mana unui antreprenor care a dovedit ca poate lansa o afacere de succes", a declarat Iulian Bortos, redactor-sef Capital. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.