Iancu a mentionat ca valoarea contabila a jucatorilor reprezinta preturile investite de companie pentru achizitionarea acestora. "Valoarea contabila este suma pe care am platit-o pentru achizitionarea jucatorilor. Decizia a fost luata de catre action
Iancu a mentionat ca valoarea contabila a jucatorilor reprezinta preturile investite de companie pentru achizitionarea acestora. "Valoarea contabila este suma pe care am platit-o pentru achizitionarea jucatorilor. Decizia a fost luata de catre actionari, intrucat am vrut sa-i dam consistenta si o valoare mai mare companiei", a spus Iancu. Acesta a mentionat ca in cazul in care unii jucatori vor fi vanduti, sumele astfel obtinute vor ramane in societate. Totodata, Iancu a mentionat ca, la sfarsitul lunii iunie, actionarii companiei ar putea aproba o noua majorare a capitalului social cu o suma de aproximativ trei milioane de euro. Cea mai mica valoare contabila a jucatorilor o are portarul Cristian Zimmermann (14.774 lei), iar cel mai scump fotbalist achizitionat de clubul din Timisoara este atacantul Gigel Bucur (2.972.866 lei). Pe locul doi se claseaza fundasul australian Jonathan McKain, care are o valoare contabila de 2.793.723 lei, fiind urmat de nigerianul Ifeanyi Emeghara, cu o suma de achizitie de 2.755.220 lei, potrivit raportului de evaluare intocmit de expertul angajat de companie. Pretul platit de club pentru achizitia lui Mihaita Plesan a fost de 1.973.748 lei, iar pentru Gabriel Caramarin de 1.746.235 lei. Printre jucatorii a caror valoare contabila a fost luata in calcul la majorarea capitalului nu figureaza Gueye Mansour, Andrei Cristea, Dan Alexa si Stefan Grigorie (acesta din urma a fost transferat saptamana trecuta la Rapid). Actionarii companiei FCU Politehnica Timisoara & Invest sunt Balkan Petroleum, firma controlata de Marian Iancu, FCU Politehnica Timisoara, VGB Invest si persoanele fizice Constantin Margarit, Emil Rosianu si Marian Iancu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.