Dupa o absenta de 5 ani, Michelle Pfeiffer se va intoarce pe marile ecrane, de data aceasta dand viata unui personaj cat se poate de negativ, o mama de a€žvedeta" ce lupta pe viata si pe moarte cu o a€žconcurenta" aflata la varsta adolescentei. a€žHairspray", asa se va numi filmul a€žmuzical", in care frumoasa si talentata Michelle il va avea drept partener pe mult mai versatul (intr-ale muzichiei) John Travolta, relateaza Mediafax, citand site-ul accesshollywood.com.  
PREMIERA. Dupa cum ne informeaza producatorii, actiunea filmului a fost plasata in anii `50. O adolescenta supraponderala, Tracy Turnblad, aflata bineinteles intr-un conflict mai mult sau mai putin deschis cu mama sa, (interpretata de John Travolta travestit!) participa la un concurs de televiziune. Aici intervine a€žcruda si nedreapta (si pe deasupra - rasista)" Michelle Pfeiffer s.a.m.d. Lansarea peliculei se va intampla undeva in jurul datei de 20 iulie, Michelle recunoscand ca rolul i-a dat ceva emotii, mai ales ca a fost nevoita sa isi puna in valoare si talentul de cantareata.  
Emotiile sunt cat se poate de normale, in cazul unei dintre cele mai frumoase actrite din cetatea filmului, si asta pentru ca Pfeiffer a a€žpus in cui" meseria de cativa ani incoace, preferand sa acorde mai multa atentie vietii de familie. In varsta de 49 de ani, Michelle Pfeiffer si-a mutat resedinta in nordul Californiei, unde locuieste impreuna cu sotul ei, producatorul si scenaristul David E. Kelley (a€žAlly McBeal") si cu cei doi copii, Claudia Rose (13 ani) si John Henry (12 ani).