Incepand de maine si pana duminica, fanii vor lua cu asalt tramvaiele si autobuzele pentru a ajunge pe Insula Lacul Morii, situata in zona Crangasi. Acolo vor canta nume grele ale muzicii precum Macy Gray, The Rasmus, Prodigy, The Cult sau Incubus.
Incepand de maine si pana duminica, fanii vor lua cu asalt tramvaiele si autobuzele pentru a ajunge pe Insula Lacul Morii, situata in zona Crangasi. Acolo vor canta nume grele ale muzicii precum Macy Gray, The Rasmus, Prodigy, The Cult sau Incubus.   Prima editie a Festivalului Coke Live se desfasoara in trei locatii: scena principala (pe insula), cortul dance (pe tarm) si scena Manifest Yourself. La initiativa revistei Sunete, pe scena Manifest Yourself vor urca tinere trupe rock care aspira la notorietate (The Pixels, Voodoo, Ink si altele), iar in cortul dance organizatorii au programat momente atractive de dj-ala si after parties cu Agaric, Super 8+Tab, Gojira+The Model si altii. Pe scena principala, seria de concerte se desfasoara dupa urmatorul program: vineri - Simplu (ora 20:00), Macy Gray (21:15) si The Pussycat Dolls (22:45). Sambata, incepand de la ora 12:00, vor canta (in ordine) trupele Danger, Kumm, Niste Baieti, Grimus, De Shifer, EMIL, Zob, Iris, Backyard Babies, The Rasmus si DJ Seb. Iar de la ora 22:05 evolueaza Prodigy, Vanilla Ice si Tom Novy. Duminica, tot de la ora 12:00 vor urca pe scena principala Trooper, Coma, AB 4, Luna Amara, Vita de vie, Directia 5, Vama, Bodhi Blvd, Nick Oliveri & The Mondo Generator. Iar de la ora 21:10 vor canta Ill Nino, The Cult si Incubus.   INSULA MUZICII. "Am pregatit aceasta prima editie a festivalului inca din toamna anului trecut si speram ca el sa devina o traditie care sa ne alinieze in randul festivalurilor - reper pentru iubitorii muzicii bune... Credem ca vom reusi un lucru unic, sa oferim Bucurestiului o insula a muzicii, un festival complet de care Romania avea nevoie", spune Sorina Burlacu, General Manager Events.     Marturisire "De la Manzarek si Krieger (The Doors) am avut de invatat multe lucruri si cu siguranta mi-am imbogatit experienta de performer. In cadrul proiectului 21-st Century Doors/ Riders on The Storm am petrecut impreuna momente remarcabile, si de aceea a fost o decizie dificila sa ma desprind de ei. Insa dorinta de a lucra din nou cu Billy (Duffy, chitarist The Cult) si de a reveni in grup a fost foarte mare" Ian Astbury,solist The Cult   Reuniune Grupul britanic The Cult a inceput sa cante hard rock cu influente psihedelice, contribuind decisiv la revitalizarea genului heavy metal. Dupa sase albume de studio, dintre care doua ("Ceremony" - 1991 si "The Cult" - 1994) au fost remarcabile, The Cult se sparge in urma unui turneu in America de Sud reformandu-se in 2001, cand apare si noul album, "Beyond Good and Evil". Dupa a doua destramare a grupului, generata in principal de colaborarea lui Astbury cu doi dintre fostii componenti The Doors, in 2007 The Cult sunt din nou impreuna si incep un turneu de come back.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.