Produsul Zilei

BCR are un card de debit VISA Business Electron pentru intreprinderile mici si mijlocii, destinat platilor in lei. BCR VISA Business Electron poate fi utilizat pentru plati atit in tara, cit si in strainatate in reteaua de
Produsul Zilei

BCR are un card de debit VISA Business Electron pentru intreprinderile mici si mijlocii, destinat platilor in lei. BCR VISA Business Electron poate fi utilizat pentru plati atit in tara, cit si in strainatate in reteaua de bancomate care afiseaza sigla VISA. Suma maxima zilnica de retragere de numerar in tara este de 5.000 lei, mai mare decit in cazul altor tipuri de carduri de debit tip business.

Electroputere, tot in crestere

Titlurile Electroputere au continuat sa creasca in primele doua sedinte ale saptaminii, cu un avans cumulat de 29,25%, dupa ce saptamina trecuta actiunile au urcat cu aproape 80%, in urma anuntului privind selectarea firmei saudite Al Arrab pentru preluarea uzinei din Craiova. Cotatia actiunilor a crescut marti cu 14,37%, dupa numai o ora de la tranzactionare, atingind valoarea de 0,565 lei pe unitate, dupa ce luni a avut un avans de 14,88%.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.