Electrolux Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de electrocasnice, a raportat in primul trimestru o cifra de afaceri de peste 115 milioane lei, datorita concentrarii pe anumite nise de piata, au declarat luni, pentr
Electrolux Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de electrocasnice, a raportat in primul trimestru o cifra de afaceri de peste 115 milioane lei, datorita concentrarii pe anumite nise de piata, au declarat luni, pentru NewsIn, reprezentantii companiei.
Piata de electrocasnice a inregistrat in primul trimestru o crestere cu 12%, comparativ cu 2006, au mai precizat reprezentantii companiei. Electrolux Romania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 498 de milioane lei, in scadere cu 7% fata de anul precedent, cand a raportat afaceri de 549 de milioane lei.
"Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana reprezinta ralierea normelor romanesti la cele europene si standardizarea, in sens pozitiv, a nevoilor clientilor", au adaugat reprezentantii Electrolux.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.