Cristi Borcea se antreneaza de ani buni pentru Liga Campionilor, sperind ca macar in acest an, cind Dinamo a cistigat campionatul intern si a facut o campanie senzationala de transferuri, sa nu auda celebra melodie tot de la trelefo


Cristi Borcea se antreneaza de ani buni pentru Liga Campionilor, sperind ca macar in acest an, cind Dinamo a cistigat campionatul intern si a facut o campanie senzationala de transferuri, sa nu auda celebra melodie tot de la trelefonul lui Gigi Becali. Pe 26 august 2002, Dinamo a intilnit Real Madrid intr-un amical pierdut de bucuresteni cu 5-2. Golurile decisive pentru victoria Realului au fost marcate in opt minute (80, 85, 88), dar ceea ce nu se poate uita este superba reusita a lui Claudiu Niculescu, din minutul 60. Atacantul dinamovist a sutat de la circa 30 de metri invingindu-l pe portarul Realului si al nationalei Spaniei, Iker Casillas. Nu s-a oprit la acea reusita, in sezonul trecut atacantul dinamovist devenind golgheterul Ligii 1, cu 18 reusite, si vicegolgheter in Cupa UEFA, cu opt goluri.

Vezi reusita lui Niculescu

O selectie cu reusitele lui Niculescu in 2006


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.