Fondul de investitii britanic Fabian Romanian Property a preluat, pentru 23,9 milioane de euro, imobilul de birouri Baneasa Business Center din nordul Capitalei, dezvoltat de compania austriaca Immoconsult Leasinggesellschaft. Aceasta este a saptea a
Fondul de investitii britanic Fabian Romanian Property a preluat, pentru 23,9 milioane de euro, imobilul de birouri Baneasa Business Center din nordul Capitalei, dezvoltat de compania austriaca Immoconsult Leasinggesellschaft. Aceasta este a saptea achizitie a fondului britanic pe piata romaneasca si a treia din ultimele trei saptamani, a precizat Mark Owen, property director al Fabian.

Baneasa Business Center este o cladire de birouri de clasa A, situata in zona de nord a Bucurestiului, cu o suprafata inchiriabila de peste 9.600 mp si 132 de spatii de parcare. Venitul anual din inchiriere este estimat la aproximativ 1,85 milioane de euro. Printre locatari se numara companiile Wrigley, Colgate, Fresenius, Cargill si Volksbank. La inceputul anului trecut, fondul a mai achizitionat doua imobile din Bucuresti, respectiv Cascade Office Building si Floreasca Business Center.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.